L’exposició “HIPERREALISME” ha rebut 6.815 visitants durant els tres mesos que ha estat exposada al Museu del Tabac. L’exposició es va inaugurar el 21 de juny i va tancar el passat 30 de setembre.

L’exposició temporal “Hiperrealisme” constava de més d’una setantena de pintures i escultures de temàtica tan variada com paisatges, natures mortes i figures humanes. Aquestes obres han mostrat l’extraordinària habilitat tècnica dels artistes hiperrealistes com Ben Johnson, David Kessler, Carl Laubin, Andrés Castellanos, Pedro Campos i, fins a una quarantena d’artistes més. Tots aquests artistes aconsegueixen mitjançant tècniques diverses, que el subjecte presentat en les seves pintures sembli un objecte real o viu, sense pinzellades ni textures visibles.

L’any 2013 vam organitzar una exposició sobre l’art hiperrealista a Europa. L’èxit va ser tan espectacular que vam pensar que era convenient organitzar una nova exposició amb noves obres d’artistes consolidats i d’altres de més actuals.

L’exposició ha tingut bona acceptació entre el públic andorrà com també entre el públic estranger. Un 42% de les visites han estat en català, un 31% en francès, un 17% en castellà, un 4,5% en anglès, un 4,5% en alemany i altres idiomes.

Durant els mesos de la mostra, el Museu ha organitzat i participat en diverses activitats com dues Nits d’estiu a l’agost i, al setembre, portes obertes amb motiu de les Jornades europees de Patrimoni, el Dia Mundial del Turisme i durant el Mercat Medieval Lauredià.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada