L’exposició “Hiperrealisme” ha rebut 6.815 visitants

L’exposició “HIPERREALISME” ha rebut 6.815 visitants durant els tres mesos que ha estat exposada al Museu del Tabac. L’exposició es va inaugurar el 21 de juny i va tancar el passat 30 de setembre.

L’exposició temporal “Hiperrealisme” constava de més d’una setantena de pintures i escultures de temàtica tan variada com paisatges, natures mortes i figures humanes. Aquestes obres han mostrat l’extraordinària habilitat tècnica dels artistes hiperrealistes com Ben Johnson, David Kessler, Carl Laubin, Andrés Castellanos, Pedro Campos i, fins a una quarantena d’artistes més. Tots aquests artistes aconsegueixen mitjançant tècniques diverses, que el subjecte presentat en les seves pintures sembli un objecte real o viu, sense pinzellades ni textures visibles.

L’any 2013 vam organitzar una exposició sobre l’art hiperrealista a Europa. L’èxit va ser tan espectacular que vam pensar que era convenient organitzar una nova exposició amb noves obres d’artistes consolidats i d’altres de més actuals.

L’exposició ha tingut bona acceptació entre el públic andorrà com també entre el públic estranger. Un 42% de les visites han estat en català, un 31% en francès, un 17% en castellà, un 4,5% en anglès, un 4,5% en alemany i altres idiomes.

Durant els mesos de la mostra, el Museu ha organitzat i participat en diverses activitats com dues Nits d’estiu a l’agost i, al setembre, portes obertes amb motiu de les Jornades europees de Patrimoni, el Dia Mundial del Turisme i durant el Mercat Medieval Lauredià.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada