Demà dimarts, 9 de maig, quedarà oberta al públic l’exposició del periodista i il·lustrador Tàssies, ‘Noms Robats’, instal·lada a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, proposta que obre la campanya contra l’assetjament escolar a la Seu d’Urgell.

La mostra, que es podrà visitar en horari de funcionament de l’oficina (de dilluns a divendres de dos quarts de deu del matí a dues del migdia, i els dimecres de dos quarts de cinc de la tarda a set del vespre), “no és un conte sinó que mira de ser un reportatge”, afirma el propi autor de la mateixa.

‘Noms robats’ es podrà visitar fins el 23 de juny, està oberta al públic en general, mentre que pels centres educatius s’oferirà una visita acompanyada a càrrec de Miquel Alet, psicòleg i psicopedagog.

La campanya ‘No estàs sol/a. La Seu CONTRA l’assetjament escolar’ està organitzada per l’Ajuntament d ela Seu d’Urgell amb la col·laboració del Consell Municipal d’Adolescents, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, els Serveis Educatius Alt Urgell-Cerdanya, la Biblioteca Sant Agustí, la UNED, els centres educatius de la ciutat, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, el Consorci d’Atenció a les Persones, els Mossos d’Esquadra, les AMPA, Pediatria dels Pirineus i Sant Joan de Déu- Terres de Lleida.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada