L’exposició “Creativitat i salut mental” arriba a la Seu

expo creativitatL’exposició Creativitat i salut mental arriba demà dissabte, dia 1 d’agost a la Seu. Es tracta d’una exposició organitzada conjuntament per la Coordinadora Salut Mental Catalunya Terres de Lleida, l’artista Mercè Torrentallé i el Club Social el Picot d’INTRESS.

La mostra, que és itinerant per les capitals de comarca de la demarcació de Lleida, s’emmarca dins del projecte de lluita contra l’estigma i la discriminació que pateixen les persones afectades d’un trastorn mental, i treballa per la normalització i la integració social tant dels afectats com del seu entorn.

Reuneix un total de 42 obres de 4 artistes afectats de trastorn mental, i arriba a la Seu de la mà del Club Social el Picot.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc demà dissabte a les 19h00 a la sala polivalent del Centre Cívic el Passeig i anirà a càrrec de Josep M. Forné, Director dels serveis territorials de Benestar i Família, i de la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament urgellenc, Anna Vives.

L’exposició quedarà instal·lada en aquesta sala des del dia 1 i fins el 21 d’agost, i es podrà visitar de dilluns a dissabte, de les 17h a les 22h, i dimarts i dissabte, de 10h30 a 13h30.

El projecte compta amb la subvenció del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Lleida, i compta amb el suport dels departaments de Benestar Social i de Salut, de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, d’Obertament i d’Art Brut.

Xerrada sobre salut mental

Dins del mateix projecte hi ha prevista la xerrada Pinzellades vers la Salut Mental que anirà a càrrec de Fina Alert, Directora del Sussoespai i de Mercè Torrentallé, pintora i escriptora, usuària dels serveis de Salut mental.

La xerrada tindrà lloc el proper dijous, 6 d’agost, a les 19h30 a la mateixa sala polivalent del Centre cívic el Passeig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.