fotoLa 19ena Experiència Fotogràfica Internacional de Monuments ha premiat quatre infants que han aportat la seva visió de la temàtica l’art al carrer proposada per l’organització. Es tracta de Blanca Riba Mesina i Francesca Alcolea Musicco, del Col·legi dels Pirineus, i Ana Carballo Laza i Elena Alexandra Bartumeu Garcia, de l’Escola andorrana de 2a ensenyança de Santa Coloma.

 L’Experiència és un esdeveniment europeu destinat a sensibilitzar els joves amb el patrimoni a través de la fotografia. En aquesta edició s’ha volgut promoure la cerca de les diferents cares amb les quals l’art és manifesta als nostres carrers, des d’aquelles expressions artístiques més formals, com ara les escultures que abunden tant en l’espai públic com els en edificis singulars, però també totes aquelles manifestacions artístiques més informals, que fins i tot a vegades reben el nom de marginals i que tenen els grafits com a exponents més nombrós.

El tema a més, ha volgut promoure la creativitat artística que hi ha en el mateix fet de realitzar una foto, la pluralitat de mirades sobre l’art, les múltiples interpretacions de la mateixa obra artística…

Els premis es lliuraran aquest dimarts a la planta baixa de l’edifici administratiu del Govern, on també s’exposaran a partir d’aquest dijous les obres participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada