L’experiència dels centres excursionistes de Badalona i Montserrat de Manresa, al Cicle de Cinema de Muntanya i Viatges

Nova proposta del Cicle de Cinema de Muntanya i de Viatges d’Ordino i la Massana. En la sessió de demà, 13 de març, el muntanyenc Pep Besiana explicarà la seva experiència al Cercle Polar Àrtic, en representació del Centre excursionista de Badalona i el Centre excursionista Montserrat de Manresa.

La seva aventura va tenir lloc per la zona dels Alps de Lyngen combinant les activitats d’esquí de muntanya i de navegació durant una setmana per sobre del Cercle Polar Àrtic, en un veler que els va servir d’allotjament i transport. Punt de sortida, la ciutat de Tromso. Un grup d’amics, amb la mateixa passió per la natura i l’esqui de muntanya, van idear aquest apassionant projecte, del qual Besiana exposarà demà tots els detalls i respondrà a les preguntes que li vulguin formular els assistents durant el col·loqui.

El grup el van formar: Eduard Villares, Manel Orbay, Pep Montes, Pito Costa, Fede Casanovas, Quim Carreras, Davi Campany (tots ells del Centre Excursionista de Badalona), i Pep Basiana (Centre excursionista Montserrat de Manresa). Un grup d’amics amants de la natura i de l’esquí de Muntanya.

El cicle es tanca dimecres que ve, 20 de març, a l’Auditori Nacional d’Ordino, amb la sessió titulada Bajo Cero, amb Àlex Txikon.

 

“Noruega 2011. Esquí de muntanya pels Alps de Lyngen”, a càrrec de Pep Besiana. Dimecres, 13 de març, a les 21 h, a la Biblioteca Comunal de la Massana.

(Foto: Comú de la Massana)

 

TOTES LES NOTÍCIES