saboyaEl  ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, ha exposat el resultat de l’estudi de balanç fet a Liechtenstein en motiu dels 20 anys d’Acord d’Associació d’aquest país a la Unió Europea. Els resultats de les enquestes, ha indicat Saboya, afirmen que un 85% de la població considera que l’Acord ha estat un canvi positiu per a aquest país i que el 77% dels empresaris consultats aprecien que l’Acord ha fet de Liechtenstein una destinació més atractiva per als inversors.

El ministre d’Afers Exteriors ha inaugurat aquest matí el seminari intitulat: “Liechtenstein: un model d’èxit de participació al Mercat Interior de la UE des de la perspectiva dels actors econòmics”. L’acte, que ha estat organitzat pel Ministeri d’Afers Exteriors, s’ha celebrat en el marc de la política de divulgació pública que el Govern porta a terme respecte a les negociacions de l’Acord d’Associació amb la Unió Europe.

Aquest seminari ha estat obert a la participació dels consellers generals, dels representants dels col·lectius empresarials, sindicats, sectors econòmics del Principat d’Andorra, i dels membres de la Comissió Interministerial d’Afers de la UE.

El seminari ha permès conèixer el funcionament de l’Espai Econòmic Europeu (EEE), i aprendre dels 21 anys d’experiència de Liechtenstein en l’EEE. De la mateixa manera, s’ha pogut descobrir amb més detall les experiències d’aquest país en el sector financer, i de la indústria, així com de les professions regulades, en especial els advocats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada