L’exmembre del PS Jordi Torres Falcó anirà a les llistes de DA i Ton Armengol encapçalarà la d’Andorra la Vella

ton-armengol2Les eleccions generals són cada dia més a prop i la cuina dels partits pel que fa a les llistes electorals funciona a ple ritme. En alguns casos, com el de DA, des de fa mesos.

Ja al maig, Antoni Martí es va posar en contacte amb l´encampadà i exmembre del PS Jordi Torres Falcó per oferir-li un lloc destacat a la llista nacional.

Pel que fa a la llista territorial encampadana, Xavier Montané no ha decidit si repetirà com a conseller. La seva decisió també podria determinar la de Carles Enseñat. En qualsevol cas, la configuració de la llista aniria en funció de si l´excònsol Miquel Alís encapçalés una llista territorial d´SDP. Això podria fer repensar el perfil dels candidats demòcrates a la llista d´Encamp.

La llista territorial dels demòcrates que ja està ben perfilada és la d´Andorra la Vella. Fruit del pacte entre DA i Cd´I, la llista l´encapçalaria Ton Armengol, persona de la confiança de la cònsol major Rosa Ferrer. El segon lloc l´hauria d´ocupar algú de l´òrbita demòcrata, si bé encara no s´ha decidit.

Pel que fa a la Massana els taronges miren de trobar un candidat que tanqui files entre les principals famílies polítiques i evitar una candidatura liberal. Daniel Armengol no estaria disposat a repetir, fet que suposa un problema ja que són poques les persones que uneixin les faccions que hi ha a la Massana.