L’exfutbolista Zaïr Kedadouche és el nou ambaixador extraordinari i plenipotenciari de França

El Consell de Ministres ha atorgat aquest dimecres el plàcet com a ambaixador extraordinari i plenipotenciari de França a Zaïr Kedadouche, a proposta del ministre d’Exteriors, Gilbert Saboya. L’Ambaixada de França a Andorra havia sol·licitat el plàcet per DKedadouche en qualitat d’ambaixador per tal de substituir a l’actual ambaixador, Jean-Pierre Berçot, amb plàcet des del 21 d’abril del 2010. Kedadouche serà el vuitè ambaixador de la República Francesa acreditat a Andorra des de l’establiment de relacions diplomàtiques el 3 de juny del 1993.

Kedadouche és inspector general de l’Educació nacional, lloc que ocupa des de l’any 2003. A banda de la seva carrera com a professor i com a auditor de l’Institut des Hautes Etudes de la Défense Nationale et de la Sécurité Intérieure, ha exercit també funcions de Cònsol General de França a Liège del 2008 al 2011, entre d’altres responsabilitats.

El nou ambaixador francès, nascut el 9 d’agost del 1957, compta amb les distincions honorífiques de Cavaller de la Legió d’Honor i Cavaller de l’Ordre Nacional del Mèrit.

Foto: proxiliege

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.