Vist el comunicat emès aquest divendres per part de l’executiva de Liberals d’Andorra, l’executiva de Demòcrates per Andorra mostra plena confiança en la tasca del Govern, com també mostra el seu suport al Grup Parlamentari Demòcrata per seguir impulsant la tasca legislativa que li correspon.

L’Executiva del partit creu que el Govern, amb el suport del grup parlamentari de la majoria, ha de seguir desenvolupant el projecte de futur per Andorra que li ha encomanat i amb el qual es van guanyar les darreres eleccions generals del març 2015. El partit creu que s’han de continuar impulsant i desenvolupant temes inajornables pel futur d’Andorra com són la continuació de les polítiques d’obertura i l’homologació econòmica, la reforma sanitària, la reforma de les transferències i competències entre el Govern i els Comuns, la reforma de l’Administració i la Funció pública, la diversificació de la política energètica, i el nou encaix entre Andorra i la Unió Europea, entre altres. Totes elles, accions iniciades conjuntament entre l’Executiu i el Grup Parlamentari Demòcrata, són una prioritat pel futur i pel bé del país.

Segons DA, aquestes mesures no es poden aturar i són vitals per garantir la prosperitat futura d’Andorra i clouen apel·lant “al sentit de la responsabilitat del Grup Parlamentari Liberal a l’hora de prendre en consideració l’encàrrec del seu partit”.

Text: DA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada