L’exconseller delegat de BPA i un dels gestors del banc, relacionats amb els papers de Panamà

Dos exdirectius de BPA van gestionar una de les empreses panamenyes del bufet Mossack Fonseca, segons ha publicat “El Confidencial”, un dels mitjans espanyols amb accés als papers de Panamà. Ho haurien fet entre final del 1996 i el 2004.

L’exconseller delegat de BPA, que continua a la presó de la Comella, va compartir els poders de la societat Obatra, que funcionava, com en altres casos de l’escàndol, amb accions al portador. De fet, una carta signada per ell mateix el 2004, l’any de dissolució de la societat, confirmaria que va rebre el certificat d’accions el 1999.

L’únic canvi que va registrar la societat involucraria també l’exdirector financer del banc qui, a més, estava lligat a la xarxa de la màfia russa d’Andrei Petrov, segons el digital espanyol.

4 comentaris

  1. Ahora resulta que el sr Miquel merece la cárcel porque sale en los papeles y el sr cinca es un santo que el que diga mal será llevado delante de la justicia ( más bien delante de la injusticia de este país ) es que elijio mal los mafiosos a quien ayudar por eso está en la cárcel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.