L’examant de Jordi Pujol Ferrusola: “Va treure 400.000 euros d’Andorra a la bossa”

Va estar callada durant molts anys, però María Victoria Álvarez, que des del 2006 al 2008 va mantenir una relació sentimental amb Jordi Pujol Ferrusola, va trencar el seu silenci al desembre. La policia la va anar a buscar i va parlar.

Va confirmar als agents de la UDEF (Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal) com en un viatge tornant d’Andorra va descobrir que el primogènit de l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, portava en una motxilla bitllets de 500 euros. Després, al gener, davant el jutge de l’Audiència Nacional Pablo Ruz, va sostenir que també n’hi havia de 200 euros i que la quantitat superava els 400.000 euros.

La testimoni va fer esment a altres negocis sota sospita a Mèxic, Argentina i Londres (parla d’un suposat enviament d’uns altres 400.000 euros) del que fou la seva parella. No va oferir detalls que permetin comprovar la seva versió, tal com va posar de manifest la fisca que va intervenir en l’interrogatori judicial. De fet, en diversos moments, fins i tot es va contradir.

EL PERIÓDICO ha tingut accés a la declaració que va realitzar la dona el passat 17 de gener en l’Audiència Nacional. Nerviosa, alterada, temorosa i amb un rancor evident cap al qual havia estat la seva parella sentimental, Álvarez explica en un interrogatori de 99 minuts com la policia es va posar en contacte amb ella i la seva trobada en un hotel de Barcelona.

1 comentari

  1. Trobo que el Govern hauria de presentar una querella per malmetre la imatge d’Andorra contra la Sra. María Victoria Àlvarez per malmetre la imatge d’Andorra si es confirma que el Sr. Oriol Pujol no ha pujat aquests diners a Andorra

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES