amalia-vinyes

A les instal·lacions del concessionari Seat d’Andorra (Europ-Auto S.A.), Amàlia Vinyes va donar a conèixer que durant la present temporada i el proper 2015, el seu calendari esportiu estarà centrat de manera prioritària en l’EUROCUP Seat León.

Amàlia, que no descarta estar present en altres disciplines del món automobilístic, seguirà competint de manera habitual en els circuits encara que ampliant aquesta activitat a varis de les pistes emblemàtiques d’Europa.
La pilot andorrana seguirà comptant amb els tècnics de Baporo Motorsport, en la preparació de la seva mecànica, tant en la prèvia a les carreres com en el box dels escenaris en què es disputin les curses de l’EUROCUP.

En el decurs de la presentació, Amàlia va reconèixer que l’inici d’aquesta temporada, s’han disputat els meeting de Nurburgring i Salzburgring, no ha estat precisament l’esperat, aquesta era la seva opinió: “En aquestes primeres carreres els problemes electrònics en el nou León, tant en el nostre com en el d’alguns dels rivals, han marcat el desenvolupament de la competició. La pèrdua de potència obligava a parar el cotxe per poder continuar en carrera. A partir del segon, disputat a Àustria, les coses van millorar però, el funcionament del nou León encara no va ser el desitjat per tots”.

Des de Seat Sport ens han comentat que a Silverstone (19 i 20 de juliol) el problema electrònic estarà resolt i per tant podrem competir amb normalitat que és, sense cap mena de dubte, el que volem tots els equips inscrits a l’EUROCUP.

Amàlia segueix doncs, potser amb una mica menys de confiança, amb el plantejament inicial del seu programa amb el Seat León Racer: “No hi ha dubte que la confiança espero recuperar-la del tot a Silverstone tenint l’oportunitat de protagonitzar bones actuacions en la pista i veure on estic respecte als meus rivals. De tota manera per a mi, en aquesta primera temporada, és important aprendre molt en cadascun dels meeting en què participi. No conec els circuits, en l’únic que he competit és a Barcelona-Catalunya, i a més el cotxe també és nou i per tant cal buscar les seves millors prestacions. És un treball que cal fer sense oblidar que, si hi ha la possibilitat d’estar en una bona posició en la classificació doncs aprofitar-la”.

De les proves disputades fins a aquest moment, Amàlia se sent molt satisfeta sobretot de la seva actuació en la segona carrera de Salzburgring: “Es cert, després de superar un cap de setmana molt complicat, en aquest cas els frens tampoc van funcionar de manera correcta, per fi en la segona carrera i sortint des de molt enrere de la graella de sortida (19ª posició) vaig poder arribar a rodar entre els deu millors i a més amb cronos que estaven molt prop del que marcaven els rivals que lluitaven pel triomf”.

Que hagués passat si la posició de sortida hagués estat millor?, sens dubte és una pregunta sense resposta encara que si que és veritat que Amàlia Vinyes espera seguir demostrant la seva qualitat com a pilot amb normalitat a partir de la propera cita en Silverstone (18, 19 i 20 de juliol). De moment en l’exposició de Europ Auto S.A., va rebre el suport d’amics i aficionats en general, per afrontar amb motivació aquest dur repte que s’ha plantejat.

(Text i foto: Fotoesport)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada