jornada-educacioEl  copríncep d’Andorra i arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives; Montserrat Llobet, directora general d’educació secundària obligatòria i batxillerat; el ministre d’Educació i Ensenyament Superior del Govern d’Andorra, Eric Jover, i l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla han participat aquesta tarda a la conferència inaugural ‘El coneixement científic i el saber de l’ètica’, a càrrec de Màrius Morlans, metge, Comitè de Bioètica de Catalunya i expresident de la Comissió Deontològica del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. La conferència s’ha fet en el marc de les VI Jornades de Reflexió Educativa a la Seu d’Urgell i Andorra. 

Com es treballen els valors des dels centres educatius i com les estructures socials afavoreixen la transmissió de valors a per “ajudar a construir ciutadans crítics i responsables” ha estat una de les idees que el ministre d’Educació i Ensenyament Superior del Govern d’Andorra, Eric Jover, ha assenyalat com a reptes a assumir des de l’educació. Jover, abans de l’acte inaugural de les VI Jornades de Reflexió Educativa a la Seu d’Urgell i Andorra, ha recordat el paper de l’ensenyament a Andorra i els passos engegats al Consell d’Europa per compartir experiències. 

Sobre l’adaptació dels plans d’estudi a la tecnologia, Jover ha apuntat que “ho volguem o no el nostres joves estaran immersos i tenim dos opcions ignorar això o fer un acompanyament i agafar les coses bones d’aquestes eines”. Montserrat Llobet, directora general d’educació secundària obligatòria i batxillerat ha apuntat la importància d’inserir el coneixement tecnològic dins els programes educatius i “aportar aquesta formació als nostres estudiants”.

Pel que fa a l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, ha destacat la importància de la celebració d’aquestes trobades que fixen un punt de debat sobre educació a la capital de l’Alt Urgell. A l’acte inaugural també hi ha estat present el copríncep d’Andorra i arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada