L’Estiu jove tanca dues setmanes dedicades a la muntanya

Una de les novetats del Comú de la Massana per aquestes vacances ha estat l’Estiu Jove, que consisteix en cinc setmanes temàtiques adreçades a una franja d’edat d’entre els 12 als 17 anys.

Les dues primeres setmanes – #Descens a Vallnord i #Natura Esports- han tingut una gran acollida, amb una vintena de joves.

La següent setmana, del 18 al 22 de juliol, s’ha batejat amb el nom de #Joves Urbans i barrejarà diferents disciplines: ball urbà, skate, graffitis, 360º Extrem i activitats a Vallnord. La darrera setmana de juliol estarà dedicada a les activitats aquàtiques, amb sortides al Parc del Segre o Aquòpolis. La darrera proposta estarà centrada en el món del circ.

Les activitats dirigides són als matins i es dona la possibilitat de contractar servei de menjador. El Punt 400 també està obert a les tardes perquè els joves puguin realitzar activitats per lliure.

“Es tracta d’adaptar-nos a les necessitats del jovent, oferint-los activitats divertides durant unes hores al dia però sense oblidar que també necessiten un espai per quedar amb els amics i anar a la seva”, explica la consellera d’Educació, Joventut i Esports, Natàlia Cusnir.

D’altra banda, pel que fa a les setmanes temàtiques infantils, la pròxima proposta estarà dedicada al btt a Vallnord Bike Park. Durant les pròximes setmanes els infants es poden apuntar a activitats tan variades com bmx, anglès o patchwork.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.