pujol2Antoni Martí també s’ha referit al cas Pujol. Ha reconegut que la confessió de l’expresident català d’haver comès frau fiscal a través de comptes bancaris a Andorra perjudica el país. Així ho ha comunicat als interlocutors espanyols.

Martí ha informat que Espanya no ha fet servir els mecanismes legals per obtenir informació sobre els comptes que la família Pujol té a Andorra. L’Estat espanyol podia haver demanat la informació “mitjançant el conveni d’intercanvi d’informació fiscal i no ho ha fet”. També ha dit que el cas de l’expresident de la Generalitat de Catalunya “no ens ha fet gens de bé i els interlocutors amb els quals tinc una oblicació institucional de parlar ho saben”.

Pel que fa a la comissió rogatòria de la justícia espanyola per obtenir informació fiscal sobre l’expresident i la seva família, el cap de Govern no en té constància. “Qui ho sabrà primer no és pas el Govern d’Andorra, abans ho sabrà el batlle, haurà de veure què es demana, sota quin delicte i serà el batlle qui determinarà què s’ha de fer”.

Martí també ha explicat que ell i el ministre de Finances s’han reunit amb la banca per parlar d’aquest assumpte.

4 comentaris

  1. El Govern i en particular el ministre de Finances i FFPP, Sr. Jordi Cinca, li ha faltat reflexes i previsió per encarar aquest assumpte del Jordi Pujol. Cap sorpresa…

  2. D’acord Susana, pero el comentari va sobre qui fot als andorrans.

  3. Apa, potes negres, ja sabeu com es comporten els espanyolets que tant defenseu.Es salten els tractats i el que calgui, ens foten el seu personal aquí o el compren i ens deixen sense clients. Aneu defensant-los que ja ho veureu. No sabeu la sort que tindrem el dia que deixem de tenir frontera amb aquesta gent. Per a ells TODO VALE, i si volen fotre als catalans a costa d’Andorra ho faran, no en tingueu cap dubte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada