El Comú d’Andorra la Vella, a través del Departament de Promoció Econòmica, és present a la Fira de Mollerussa – 141a. Fira de Sant Josep -, amb un estand de promoció turística que atén els visitants durant els 16, 17, 18 i 19 de març.

Aquesta passat dissabte va tenir lloc l’acte d’inauguració oficial, presidit pel Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Pelegrí, amb l’assistència del Cònsol Menor i Conseller delegat de Promoció Econòmica del Comú d’Andorra la Vella,  Jordi Ramon Minguillon.

Durant tot el dia, de les 10.00 hores a les 20.00 hores, l’estand institucional del Comú va rebre una multitud de visites, principalment de ciutadans de la província de Lleida, però també de nombroses persones procedents de Tarragona, Girona i Barcelona.

Alguns andorrans presents han celebrat la iniciativa de la Conselleria de Promoció Econòmica de ser presents en aquesta important fira i ho han manifestat de viva veu a les dues tècniques informadores de l’Àrea de Turisme comunal, que atenen el públic.

Al gran estand de la Parròquia d’Andorra la Vella, situat en una posició privilegiada dins del recinte firal, s’hi està facilitant tota mena d’informació sobre el nostre territori i de tot el país. Així, s’hi distribueix catàlegs, fulletons i profusió d’informació referent a allotjaments, restauració, càmpings i de l’Alberg la Comella. També de tradicions com l’Escudella de Sant Antoni. S’ofereix material promocional de la cultura pròpia i de natura, a més de plànols de la Parròquia i mapes del Principat d’Andorra.

S’hi promociona igualment Vallnord i Grandvalira, Naturlandia, el Palau de gel de Canillo i Caldea, i es presenta la Guia de Camins i el Bus Turístic.

Tots els visitants són obsequiats amb bolígrafs, llapis i bosses gravats amb la Marca Turística d’Andorra la Vella.

L’estand d’Andorra la Vella, ha agradat a la majoria de les persones que l’han visitat en gran nombre durant el primer dia d’obertura.

El comptatge, que s’ha anat fent acuradament, ha produït, a finals de la jornada, un total de 377 visites presencials.

El més gran interès que ha demostrat la majoria de les persones que han acudit a l’estand s’ha centrat en els allotjaments i els restaurants a la vila d’Andorra la Vella, i particularment han palesat la seva curiositat pels circuits de natura de la parròquia. També s’hi ha repartit molts plànols d’Andorra la Vella i de Santa Coloma, així com mapes del país.

(Foto: AFC)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada