L’Estació Nacional d’Autobusos es declara projecte d’interès nacional

El projecte de construcció de l’Estació Nacional d’Autobusos a la Unitat d’Actuació del Prat del Rull ha estat declarat, aquest dimecres, projecte d’interès nacional. A proposta del ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, a més, el Consell de Ministres ha aprovat la proposta de conveni entre el Govern i el Comú d’Andorra la Vella relatiu a la cessió de terrenys afectats pel projecte.

El projecte “Construcció dels vials d’urbanització a la unitat d’actuació del Prat del Rull, fase 2: Estació Nacional d’Autobusos” s’encabeix dins el supòsit de la Llei general d’ordenament territorial i urbanisme que estableix com a projectes d’interès nacional tots els destinats a la construcció d’infraestructures viàries i de comunicació.

El Projecte d’Interès Nacional de l’Estació Nacional d’Autobusos consta d’una andana per a 10 autobusos estacionats de fins a 15 metres, que se situarà al marge dret del riu Gran Valira, a l’actual passeig de vianants. El projecte també contempla un nou pont sobre el riu, damunt del qual s’ubicarà l’estació; una marquesina conjunta de l’andana i l’edifici, i un carril de circulació interior de l’estació.

A més, l’Estació Nacional d’Autobusos també comptarà amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques damunt la marquesina conjunta de l’estació i edifici.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.