L’esquí femení, entre Innerkrems i Bad Kleinkirchhem

Cande Moreno (lafotodelacursa.com/Oscar Rius)

L’equip femení està aquests dies repartit entre les estacions austríaques d’Innerkrems, on és Cande Moreno, i Bad Kleinkirchhem, on és Carmina Pallàs.

A Innerkrems es disputa la Copa d’Europa, mentre que a Bad Kleinkirchhem se celebra la Copa del Món de velocitat, on Carmina Pallàs és agafant experiència. Aquesta cita avui s’ha cancel·lat quan estava previst un entrenament. Demà hi ha programat un entrenament, dissabte 13 el descens i diumenge el supergegant.

A la prova de la Copa d’Europa d’Innerkrems, Cande Moreno ha disputat avui dos supergegants on no ho ha pogut finalitzar. En el primer supergegant ha guanyat l’austríaca Nina Ortlieb amb 1.13.22. En el segon s’ha imposat l’austríaca Franziska Gritsch amb 1.16.60.

 

Verdú, 21è i Oliveras 44è al descens de la Copa d’Europa de Saalbach

Avui s’ha disputat a l’estació austríaca de Saalbach un nou descens de la Copa d’Europa, amb Joan Verdú, Marc Oliveras i Matías Vargas.

Verdú ha finalitzat 21è amb el dorsal 30, amb 1.23.87, a 1.75 del guanyador, el noruec Henrik Roea (1.22.12), mentre que Marc Oliveras ha estat 44è amb 1.25.15, a 3.03 del vencedor. Per la seva part, Matías Vargas no ha acabat la cursa. Avui han competit 92 corredors.

Demà es disputa un descens i la combinada d’aquesta Copa d’Europa.

 

Courrieu, quart a l’entrenament del descens FIS d’Auron

Avui s’ha disputat a l’estació francesa d’Auron l’entrenament de descens FIS amb Kevin Courrieu i Robert Solsona.

Courrieu ha finalitzat en la quarta posició amb 55.50, a només 0.54 del guanyador, el francès Louis Tuaire, que ha acabat amb 59.63, i a només 0.10 de la tercera posició del podi, que ha estat per al francès Emilien Delor amb 55.40.

Per la seva part, Robert Solsona ha acabat 30è amb 57.19, a 2.23. Demà es disputen dos descensos FIS a la mateixa estació.

FAE

TOTES LES NOTÍCIES