L’esport pirinenc expressa el condol per la pèrdua de Magí Castillejo

Magí Castillejo, amb Gorka Aixàs, en un homenatge al BC Andorra de 1986
Magí Castillejo, amb Gorka Aixàs, en un homenatge al BC Andorra de 1986 (Foto: BC Andorra)

El món esportiu de la Seu d’Urgell i del Pirineu ha expressat aquest dimarts la consternació per la mort de Magí Castillejo Martínez, que havia estat vinculat especialment al bàsquet i al futbol de la capital alturgellenca i d’Andorra.

La Seu FC ha manifestat el condol per la seva pèrdua atès que era el pare d’un dels actuals jugadors de l’equip, Edgar Castillejo, i que col·laborava amb el club mitjançant el seu restaurant, Pizzeria Via Fonte, un dels establiments de restauració més coneguts i cèntrics de la ciutat.

L’Associació Esportiva Sedis Bàsquet també ha lamentat la mort de Magí Castillejo, tot recordant que en els primers anys del club urgellenc n’havia format part primer com a jugador i posteriorment també com a entrenador. El Sedis ha tramès “molta força a la família en aquests moments tan tràgics”.

En la mateixa línia s’han expressat des del Bàsquet Club Andorra. que, ha esmentat el fet que a les dècades de 1980 i 1990 Castillejo havia estat entrenador de diversos equips del BCA, a nivell masculí i femení, tant a la base com als equips sènior. Diversos exjugadors que l’havien tingut com a tècnic també han manifestat el dol. Des del BC Andorra han afirmat que “és un dia molt trist” i que “marxa un enamorat del bàsquet”.

[do_widget id=category-posts-pro-64]