esports-nens

Practicar esport és una rutina necessària i molt recomanable per als petits de casa. Sense dubte, l’exercici físic hauria d’estar entre les prioritats d’activitats per a nens, i és a més una manera magnífica perquè els pares passin més temps amb els seus fills. I és que, a més de les típiques activitats extraescolars –futbol, bàsquet, karate, ballet, etc.–, hi ha determinats exercicis que el pare i la mare poden fer amb el seu fill. Un exemple és la natació, molt recomanable perquè la practiquin des de nadons. De fet, la matronatació està molt de moda i a partir dels cinc o sis mesos els pediatres la recomanen. 

Una altra activitat per a nens i els seus pares és el senderisme. Existeixen rutes específiques per fer amb nens, de menor dificultat.

També acostuma a agradar molt a grans i petits el ciclisme. Des de petitets podeu portar-los amb remolcs, cosa molt popular a Holanda o Alemanya. Quan ja caminen, una bicicleta amb rodes petitones és perfecta perquè es vagin aficionant a aquest esport.

Acabem amb un esport bastant més modern i avantguardista: el ioga. Aquest potenciarà l’equilibri, la flexibilitat i el desenvolupament psicomotriu, a més de la concentració i la relaxació. L’edat ideal perquè comencin són els quatre anys.

Font: www.masqpeques.e

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada