El servei d’Esplai de la Massana ha rebut fins ara cent vuitanta-tres inscripcions, una quinzena més que el curs anterior. D’aquests inscrits, cinquanta-quatre utilitzen el servei dels matins (des de les 7.30 h fins l’inici de l’horari escolar) i cent setanta són usuaris del servei de tarda (des de la sortida de l’escola fins les 20.30 h). Es registra un total de quaranta-un infants que estan apuntats als dos serveis mentre que la resta ho està a un dels dos torns.

L’increment del nombre d’usuaris ha fet que l’escola andorrana habiliti un segon espai per a l’acollida dels infants al matí. A partir d’aquest curs, a banda de l’aula de maternal també s’utilitza el gimnàs, per als alumnes de primària.

Pel que fa al servei de tarda, recordem que el comú de la Massana disposa de dos espais: l’edifici de l’Esplai, per als més petits (cent-vuit usuaris) i l’Esplai Nou, a l’edifici dels Arcs (seixanta-dos usuaris).

“El comú de la Massana continua amb la seva prioritat que tots els infants de la parròquia puguin gaudir dels serveis i recursos públics, atorgant ajuts socials i integrant els infants amb necessitats especials”, afirma la consellera d’Educació, Joventut i Esports, Natàlia Cusnir. Enguany s’han concedit quatre ajuts socials i hi ha tres infants dins el programa d’integració.

Els infants estan a càrrec de quinze monitors titulats, repartits pels dos espais, que treballen seguint un complet programa lúdic i formatiu, perquè els nens es diverteixin però adquirint valors i aprofitant per desenvolupar habilitats i coneixements.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada