L’espectacle del Barcelona Ballet Flamenco i Antonio Canales canvia de data al 16 de gener

El primer espectacle de la Temporada MoraBanc de Música i Dansa d’Andorra la Vella s’ha posposat i passarà a celebrar-se el dimecres 16 de gener en comptes del dijous 10. L’hora es manté i també l’escenari, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella a les 21.30h.

Imprevistos en l’agenda del ballarí Antonio Canales han obligat a l’organització a fer aquest canvi de data. Canales es troba al Japó a punt d’estrenar un espectacle i problemes de darrera hora han fet que li sigui impossible arribar a Andorra el dia previst inicialment per a la representació de Miroterraneo al país.

Les entrades comprades amb antelació seran vàlides per a la nova data i les persones que ho demanin podran efectuar-ne la devolució recuperant l’import íntegre. Aquells que hagin comprat la seva entrada a una de les oficines de turisme poden retornar-la al mateix punt de venda. Si s’han adquirit per Internet la devolució es tramitarà amb el gestor personal, en cas de ser client del banc, o trucant al telèfon de Telebanc, 884 884.

El termini per demanar la devolució de les entrades finalitza el divendres 11 de gener a les 16.00h

Tota la informació sobre la venda d’entrades i els espectacles es pot consultar al web oficial www.temporadamorabanc.com

TOTES LES NOTÍCIES