titellesAmb la representació de ‘La Caputxeta vermella’ aquest dissabte, 17 de gener, al Teatre Guiu de la Seu d’Urgell, es donarà inici al Cicle d’Arts Escèniques’A prop’ que inclou un total de quatre espectacles que aniran des dels pallassos, el circ, la màgia i el circ fusió. Les sessions tindran lloc entre els mesos de gener i abril, i aniran a càrrec de quatre grups de teatre de la demarcació de Lleida.

‘La Caputxeta vermella’, espectacle de titelles a càrrec de la companyia El Sidral saraus i saragates, s’iniciarà a les sis de la tarda. El preu de l’entrada és de 3 euros pels infants i 4 euros pels adults.

Els altres espectacles

El Cicle d’Arts Escèniques ‘A prop’ continuarà amb ‘El circ filixic’ amb la companyia Improvisto’s&Filigranes que ens portaran el dissabte 31 de gener, un espectacle de pallassos i circ.

Els de LaCremallera Teatre protagonitzaran l’espectacle de màgia ‘La maleta màgica’, el dissabte 14 de març; i Improvisto’s Krusty Show faran circ fusió amb ‘Beat Box Circ’, el dissabte 18 d’abril.

Tots quatre espectacles tindran lloc al Teatre Guiu de la Seu d’Urgell i s’iniciaran a les sis de la tarda.

Entrades i abonaments

El preu de l’entrada per a cada sessió és de 3 euros pels infants i 4 euros pels adults. Aquest cicle també permet adquirir un abonament que inclou els quatre espectacles programats. L’abonament pels infants té un cost de 10 euros, mentre que pels adults és de 14 euros.

Les entrades i abonaments es poden adquirir tant a la guixeta del teatre com a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Cicle d’Arts Escèniques ‘A prop’

El cicle ‘A prop’ compta amb el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, i té com a un dels objectius principals la creació d’una programació de circ, teatre i pallassos adreçada a un públic familiar.

Amb ‘A Prop’ es vol consolidar una xarxa de poblacions de la demarcació de Lleida amb un interès cultural i motivació amb les arts escèniques, i alhora es vol donar vida a teatres i sales polivalents en desús per mancances econòmiques. Aquest cicle també es proposa proporcionar accions culturals periòdiques a habitants de poblacions que no acostumen a gaudir-ne.

D’entre els objectius específics hi destaquen la creació d’una xarxa de companyies de teatre, circ i pallassos que estan interessades en participar en aquest projecte. També es vol realitzar un treball pedagògic destinat al públic familiar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada