Likids, l’spa per a nens que Caldea va posar en marxa aquest estiu va rebre durant el primer mes 1.700 infants. Tant residents al país com visitants trien aquestes instal·lacions que permeten als pares poder gaudir de l’espai termolúdic mentre els seus fills estan en aquesta zona vigilats per monitors i gaudint de diferents activitats en l’aigua.

Des del passat mes d’agost, els nens d’entre 3 i 8 anys també poden gaudir d’un espai termolúdic amb les mateixes condicions que un spa termal però adaptat a les seves condicions. Durant el mes d’agost, Likids va rebre al voltant de 1.700 nens.

Activitats d’aigua, tallers i jocs sota la tutela de monitors, fan que els pares puguin gaudir de la resta d’instal·lacions de Caldea-Inúu. L’espai està tenint una gran acceptació tant per a famílies del país com per a visitants.

Caldea treballa per poder inaugurar l’any que ve una nova il·luminació de la torre, i pretén consolidar les últimes novetats com Likids, el restaurant d’Inúu o les pistes de pàdel per a socis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada