L’Espai Ermengol proposa un nou itinerari-taller del cicle ‘Sentint les estacions’ amb Sentim la tardor

Aquest dissabte 28 d’octubre tindrà lloc la proposta ‘Sentim la tardor’, un nou itinerari-taller que s’engloba en el cicle ‘Sentit les estacions’ que organitza l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell amb l’objectiu que els participants visquin la natura amb sensitivitat cada estació de l’any.

La quarta sessió de ‘Sentint les estacions’ s’iniciarà a les deu del matí, en una sala del mateix Espai Ermengol. Tània Giró, la responsable d’aquest cicle, farà una petita explicació i un taller pràctic preparatiu de les tècniques d’atenció.

L’activitat seguirà amb una sortida a peu en la que els participants practicaran la consciència sensorial de la tardor. La proposta s’adreça a totes aquelles persones que tinguin curiositat en la natura i en les tècniques d’atenció, que vulguin tenir una experiència nova i gratificant de relació amb la natura o que vulguin conèixer l’entorn natural de la Seu d’Urgell.

L’activitat acabarà a l’una del migdia a la cafeteria del Parc del Segre.

Informació i reserves

Per participar en aquest itinerari-taller cal fer inscripció prèvia trucant a Turisme Seu 973 35 15 11 o enviant un correu electrònic a reserves@turismeseu.com

Les places són limitades. El preu de la sessió és de 2 euros.

El cicle anomenat ‘Sentint les estacions’, a càrrec de Tània Giró, és una proposta adreçada a tots els públics per saber captar la natura per tots els sentits a través de tècniques senzilles. En el taller, es prepararan el sentits i la ment per  a poder entrar en contacte amb la natura amb plena atenció. En l’itinerari, a peu des de la Seu, es practica, s’experimenta i s’explora la natura captant cada estació de l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.