L’Espai Ermengol inicia nou cicle Parlem de Formatge amb formatgeries del Pallars

formatge2L’Espai Ermengol-Museu de la ciutat de la seu d’Urgell ja té preparat un nou cicle del ‘Parlem del formatge’ que engloba quatre sessions protagonitzades per formatgeries artesans del Pallars.

El nou ‘Parlem del formatge’ s’iniciarà el pròxim dijous 16 de gener i l’obrirà l’escriptora Núria Garcia Quera que presentarà el seu llibre ‘Nou viatge al Pirineu’. La presentació d’aquest llibre de viatges pel Pirineu estarà ambientada amb vídeos i curioses anècdotes, i finalitzarà amb una degustació de formatges del Pallars.

Per poder participar en aquesta primera sessió de tast de formatge es podran adquirir els tiquets a partir d’arquets divendres, 10 de gener, a l’Espai Ermengol.

Tastos i venda de tiquets

El dijous 23 de gener serà el torn de la formatgeria Tros de Sort (Pallars Sobirà); el dijous 20 de febrer el de la formatgeria Vilavella de Basturs (Pallars Jussà); i el dijous 20 de març la protagonista serà la formatgeria Casa Mateu de Surp (Pallars Sobirà).

Tots els tastos s’iniciaran a les vuit del vespre. Els tiquets de cada sessió es posaran a la venda l’endemà de cada tast. El preu dels tastos és de 10 euros (8 euros anticipada).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.