ermengolL’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell ha organitzat el nou cicle de tastos guiats ‘Parlem de vins i formatge’ que engloba cinc sessions que tindran lloc durant aquesta pròxima tardor.

La primera sessió serà dijous 25 de setembre, a les vuit del vespre, conduïda pel sommelier urgellenc i màster en Enologia i Viticultura Fede Antona de la botiga La Posella que ens parlarà sobre el maridatge entre vins i formatge. Per participar en aquesta sessió cal treure tiquet de 15 euros al mateix Espai Ermengol.

‘Parlemde vins i formatge’ seguirà el dijous 16 d’octubre amb un tast de formatge que anirà a càrrec de la formatgeria artesana Can Nadal de Montferrer, població de la comarca nordcatalana del Vallespir. El tiquet té un cost de 8 euros.

Tastos Especial Fira Sant Ermengol

El divendres 17 d’octubre i el 20 de novembre hi haurà dos tastos dedicats a la Fira Sant Ermengol de la Seu d’Urgell, la qual se celebrarà el 18 i 19 d’octubre.

Així, per divendres 17 d’octubre la sessió parlarà de vins amb formatges que tindrà com a protagonistes el vi Carisma i formatges de la Formatgeria Meranges. Aquest tast té un preu 15 euros.

I pel dijous 20 de novembre els tastos aniran a càrrec de la Formatgeria Castell-Llebre. El tiquet costa 8 euros.

Tancarà el cicle ‘Parlemde vins i formatge’ el tast que protagonitzaran els formatges artesans de la Formatgeria Baridà de Bar. El preu del tiquet és de 8 euros.

Tots els tastos s’iniciaran a les vuit del vespre. Cal remarcar que des d’avui mateix ja es poden adquirir a l’Espai Ermengol de la Seu d’Urgell els tiquets de totes les cinc sessions que conformen el ‘Parlem de vins i formatge’ .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada