L’Espai Ermengol de la Seu inicia la Ruta de les Formatgeries 2017 amb una visita a cal Perantoni

L’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell inicia aquest diumenge, 12 de març, La Ruta de les formatgeries 2017 amb la visita guiada a l’explotació agrària de Cal Perantoni, al Baridà, al municipi de Lles de Cerdanya.

La ruta començarà a les 10 del matí al mateix Espai Ermengol on els participants rebran una breu explicació de la història del territori a través del formatge, també es projectarà un audiovisual informatiu sobre la història i el procés de producció de la Cooperativa Cadí i es degustarà productes amb Denominació d’Origen Protegida (DOP), formatges i mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya.

En acabar, en cotxes particulars, els participants es traslladaran fins a Lles de Cerdanya per visitar la cort de Cal Perantoni, on ens rebrà Lourdes Brugulat, la titular de l’explotació.

Per poder participar en aquesta ruta cal fer una inscripció prèvia trucant a Turisme Seu (973 35 15 11) o enviant un correu electrònic a  reseves@turismeseu.com La inscripció té un cost de 2 euros per persona.

Val a dir que la programació de La Ruta de les formatgeries 2017 presenta tres novetats respecte les edicions anteriors com la visita a una explotació del Baridà d’aquest pròxim diumenge, i una visita a una formatgeria del Solsonès.

La ruta d’enguany s’inicia amb una visita una explotació agrària de muntanya i es tancarà amb una visita a explotació agrària prepirinenca, a Peramola.

Per a la darrera jornada d’aquesta ruta, hi ha preparada una sorpresa que tindrà lloc al mes de desembre a l’Espai Ermengol.

 

TOTES LES NOTÍCIES