L’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell ha organitzat una nova edició de la proposta cultural i alhora agroalimentària que sota el títol ‘Parlem de Formatge’ té com a objectiu difondre la cultura pirinenca, així com el coneixement de les característiques i producció del formatge com a part d’aquesta.

Aquest nova edició s’iniciarà el dijous 24 d’abril, a les vuit del vespre, amb el tast comentat que protagonitzaran Formatges L’Oliva d’Oliana (Alt Urgell), i que anirà a càrrec dels seus artesans, Arnau Quingles i Aina Vinyes.

La sessió se centrarà en el tast de formatges de cabra artesanals. S’explicaran quines són les diferents tecnologies en el procés d’elaboració i afinat d’aquests, i com es poden maridar amb vins del territori.

La venda de tiquets d’aquest tast de Formatges L’Oliva ja es poden adquirir al mateix Espai Ermengol. El preu de l’entrada anticipada és de 8 euros (10 euros el mateix dia).

Altres tastos

En aquesta edició també hi ha programats tres tastos de formatge comentats més com són el 15 de maig amb els productes Cadí; el 19 de juny amb els formatges d’ovella i vaca de Mas d’Eroles d’Adrall; i el 24 de juliol amb la formatgeria Serrat Gros d’Ossera.

Totes quatre sessions s’iniciaran a les vuit del vespre i tindran lloc a l’Espai Ermengol. Les sessions tenen un cost de 8 euros, de manera anticipada, i de 10 euros si els participants s’inscriuen el mateix dia. Els tiquets es poden adquirir a les mateixes oficines de l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat.

Recordem que l’objectiu d’aquestes sessions és que els assistents, a part de degustar formatge, puguin ampliar els coneixement d’aquest producte agroalimentari per poder-li donar el valor afegit que es mereix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada