L’Espai d’Innovació, Tàndem FP, l’escola Vatel i la robòtica, centren el Clúster d’Educació d’Actua

El  Clúster d’Educació d’Actua ha celebrat aquest dimecres, 18 d’octubre, a l’Espai d’Innovació d’Andorra una sessió de treball on han participat representants d’una dotzena d’entitats. La sessió, encapçalada pel líder del clúster, Ferran Costa, ha servit per donar a conèixer a tots els membres com serà la segona edició del projecte Tàndem, on alumnes del Centre de Formació Professional d’Aixovall, mestres, mentors i empresaris treballen conjuntament.

A més, la directora de  l’escola  internacional d’hostaleria i gestió turística, Vatel, Roser Daban, ha informat de les línies d’actuació del centre. Per últim, s’ha fet una presentació de l’Escola de robòtica Loopa, a càrrec de la sòcia fundadora del centre, Elisabet Faura. També s’ha informat de les futures iniciatives previstes pel clúster. A la part final ha tingut lloc un interessant debat sobre el model educatiu del país amb aportacions de tots els participants.

Els assistents també han conegut les instal·lacions de l’Espai d’Innovació d’Andorra i els projectes que s’estan desenvolupant.

El Clúster d’Educació d’Actua

El clúster va néixer amb el propòsit de potenciar els projectes educatius i crear sinergies entre el sector públic i el privat. Des que es va crear ha ajudat a instaurar noves eines educatives a les escoles i ha col·laborat en la posada en marxa d’un postgrau d’estudis de muntanya, entre altres iniciatives.

Actualment treballa en un pla d’emprenedoria, juntament amb el Ministeri d’Educació i el Centre de Formació Professional, a fi de fomentar la creació de nous projectes a les empreses, amb la col·laboració dels professionals del sector educatiu, i a la vegada busca motivar l’esperit innovador dels alumnes i retenir el talent local.

ACTUA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada