L’Espai Columba rep la visita de més d’un miler de visitants els 10 primers dies

L’Espai Columba ha rebut la visita de 1.037 persones els seus 10 primers dies d’obertura. El nou equipament museístic dedicat al romànic andorrà, va ser inaugurat per l’Àrea de Museus i Monuments del Govern d’Andorra, amb dos dies de vernissatge consecutius, els passats 21 i 22 de març.

El dia 23, l’equipament va obrir les portes a un públic desitjós de descobrir la col·lecció que albergava i poder tornar a contemplar les pintures de la seva veïna, l’església de Santa Coloma, després de 3 anys d’estar curosament conservades a les dependències del Departament de Patrimoni Cultural.

Les xifres de visitants anuncien que l’equipament passarà a ser el gran atractiu de la població de Santa Coloma. Encara que curta, la seva vida està sent molt intensa. Així doncs, es pot afirmar que l’actual afluència de visitants a l’Espai Columba està sent un molt bon punt de partida per a aquest jove equipament.

Cal recordar que des del dia de la seva obertura i fins el pròxim 30 d’abril (inclòs), l’accés al nou equipament cultural és gratuït, amb l’horari següent: de dimarts a dissabte, de les 10 h a les 14 h i de les 15 h a les 18 h, i diumenge, de les 10h a les 14 h. Diumenge a la tarda i dilluns, tancat.

A partir del 2 de maig (el dia 1 és festiu), l’entrada a l’Espai Columba, combinada amb el videomapatge de l’església de Santa Coloma, valdrà 7 euros. L’entrada reduïda costarà 3,50 euros, i la visita guiada tindrà un suplement d’1,50 euros per persona. L’equipament comptarà amb els mateixos descomptes i gratuïtats que la resta de museus nacionals.