L’Espai Columba, el museu que exhibeix les pintures murals de l’església de Santa Coloma i altres elements característics del romànic andorrà, obre al públic el pròxim dissabte 23 de març. L’accés al nou equipament cultural serà gratuït del 23 de març al 30 d’abril, ambdós inclosos, en l’horari següent: de dimarts a dissabte, de les 10 h a les 14 h i de les 15 h a les 18 h, i diumenge, de les 10h a les 14 h. Diumenge a la tarda i dilluns, tancat.

A partir del 2 de maig (el Primer de Maig és festiu), l’entrada a l’Espai Columba, combinada amb el videomapatge de l’església de Santa Coloma, valdrà 7 euros. L’entrada reduïda costarà 3,50 euros, i la visita guiada tindrà un suplement d’1,50 euros per persona. L’equipament comptarà amb els mateixos descomptes i gratuïtats que la resta de museus nacionals.

Prèviament a l’inici de les portes obertes, el dijous 21 tindrà lloc la inauguració oficial del museu, amb la presència del cap de Govern, Toni Martí, i més d’un centenar de convidats. L’endemà, divendres 22, s’oferirà una visita dirigida als professionals dels sectors turístic i cultural del país.

L’Espai Columba s’afegeix als museus nacionals gestionats pel Ministeri de Cultura, Joventut i Esports, i la seva posada en marxa compta amb la col·laboració del Comú d’Andorra la Vella i el patrocini d’Andorra Telecom.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada