L’esmorzar d’aquest divendres al CETAP tractarà els ajuts a la promoció de la Seu d’Urgell

El Centre Tecnològic i Empresarial de l’Alt Pirineu (CETAP) obre el pròxim 26 de febrer un nou cicle dels seus “Esmorzars del divendres”, dedicat en aquesta ocasió a informar sobre normatives d’ajuts públics a la iniciativa empresarial. La primera de les sessions tractarà la normativa sobre ajuts per a la promoció del municipi de la Seu d’Urgell, que acaba d’aprovar l’ajuntament de la ciutat.

La sessió d’aquest divendres, que començarà a les 10 del matí, abordarà tots els aspectes de la normativa, com ara les persones que en poden ser beneficiàries, quina és la finalitat de la subvenció, les categories que s’han establert, com s’han d’omplir les sol·licituds i quin termini hi ha per presentar-les i quina és la documentació que s’ha d’ajuntar.

La participació a la sessió informativa és totalment gratuïta, si bé cal confirmar-ne prèviament l’assistència a l’adreça de correu electrònic cetap@alturgell.cat. L’activitat, que tindrà lloc a la tercera planta de l’edifici de Les Monges, està organitzada pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Ajuntament de la Seu i compta amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Afers Socials i el Fons Social Europeu de la UE.

L’Esmorzar del divendres del mes de març, programat per al dia 18, estarà dedicat a informar de la normativa sobre ajuts per a autònoms.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.