L’escudella d’Encamp compleix trenta anys i preveu repartir enguany unes 1.500 racions

El  Comú d’Encamp celebrarà el pròxim diumenge, 15 de gener, la festivitat de Sant Antoni amb el repartiment d’unes 1.500 racions de la tradicional escudella, elaborada per les padrines del poble i pels treballadors del departament de Cultura.

Per a l’elaboració de l’escudella es fan servir unes 3.000 mandonguilles, 700 litres de caldo, carn, arròs, cigrons, fideus, mongetes i verdures, ingredients que cuinats per les mans expertes dels escudellaires, es converteixen en una deliciosa escudella, que tothom que ho vulgui podrà degustar a la plaça Sant Miquel d’Encamp, a partir de les 13.30 hores.

Pel que fa al Pas de la Casa, l’escudella de Sant Antoni es realitzarà el diumenge 22 de gener, a partir de les 13 hores, a la plaça de l’Església.

Encants de Sant Antoni

A Encamp, el mateix diumenge, just abans de la degustació de l’escudella, a les 13 hores, tindran lloc els tradicionals Encants de Sant Antoni, en què els manadors del Comú d’Encamp, juntament amb el rector de la parròquia, subhastaran coques, bulls, embotits, peus de porc i d’altres productes. La recaptació anirà destinada a obres socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.