Diumenge, 17 de gener, la Massana celebra la festivitat del seu patró, Sant Antoni, amb la tradicional escudellada popular.  Aquesta serà la tercera edició en què la festa va a càrrec d’un equip de voluntaris, encapçalada per un grup de cuiners professionals: Josep Maria Troguet, Dolors Abad, Meritxell Montané, Pilar Muntané, Amaro Batista, Vicente Zapata, José Manuel Bazán i, com a nova incorporació, Manel Leitao. Els cuiners tornaran a tenir el suport de molts ciutadans que ajudaran en la preparació de l’escudella. Qui tingui ganes de participar-hi encara té temps, posant-se en contacte amb el departament de Cultura.

L’èxit rotund de les dues passades edicions, amb un miler de plats servits i amb una excel·lent percepció de la qualitat per part dels comensals, ha fet que enguany es preparin més racions, prop d’unes mil cinc-centes. A més, també hi haurà una trentena de racions aptes per a celíacs.

“La participació ciutadana és la clau per a l’èxit de les festes populars”, afirma la consellera de Cultura, Jael Pozo, que assegura que “la implicació dels massanencs és total en totes les accions que promou el Comú i volem fer un reconeixement a totes les persones que contribueixen a mantenir les nostres festes i tradicions”.

La festa començarà a les 11 h, amb la Missa a Sant Antoni de la Grella. Tot seguit, els tradicionals Encants, a la plaça de les Fontetes, l’indret que ja s’ha convertit en un punt de trobada de les celebracions massanenques.

Una de les novetats d’aquest any és l’actuació de l’Esbart de les Valls del Nord i dels Castellers d’Andorra, cap a les 13 h. Després de les exhibicions, començarà el repartiment de l’escudella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada