Hora-del-conte-Pep-AlbanellL’escriptor Pep Albanell protagonitzarà aquest dissabte, 27 de febrer, a les onze del matí, l’Hora del Conte que organitza la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell.

El llibre escollit per aquesta nova sessió és el conte letó ‘El germà ric i el germà pobre’, que explica la relació de dos germans pertanyents a diferents classes socials. L’argument del conte servirà per parlar sobre l’enveja i sobre les ‘bones’ i les ‘males’ persones.

Padrí de la Biblioteca Sant Agustí

Pep Albanell, nascut a Vic però que va créixer a la Seu d’Urgell, és com una mena de padrí de la Biblioteca Sant Agustí de la capital alturgellenca, doncs la defensa i en fa promoció, i alhora hi realitza una presentació de llibres, una hora del conte o alguna xerrada al llarg de l’any. És per tot això que ha estat reconegut com autor “De Capçalera” de la Biblioteca Sant Agustí de la Seu.

Recordem que l’objectiu d’aquest projecte és fer evident el vincle existent entre els escriptors catalans i les biblioteques públiques del país mitjançant una acció que té com a antecedent el fet que moltes biblioteques treballen de forma habitual amb escriptors i escriptores i hi tenen un tracte continuat en el temps, que ha donat bons fruits a nivell de col·laboracions, suports i coneixements mutus.

El projecte ‘De Capçalera’ ha estat impulsat pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones, durant l’any 2014.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada