L’escriptor Alfred Llahí signa exemplars de les seves Històries de la nostra història

L’escriptor Alfred Llahí ha signat aquest dissabte a la tarda llibres a la llibreria Llibre Idees d’Illa Carlemany coincidint amb les primeres compres de Sant Jordi. A sobre de la taula on ha signat, exemplars de la primera edició d’Històries de la nostra història i la que es podrà comprar enguany, Històries de la nostra història 2.

Llahí ha explicat que ja està treballant en un proper llibre que també tractarà curiositats històriques i anècdotes relacionades amb el Principat d’Andorra i que seguirà el mateix format que els dos llibres presentats fins ara.

En aquesta segona edició d’aquest recull anecdòtic i personal de la història del Principat s’hi pot trobar des d’un pla de Winston Churchill contra els nazis que afectaria Andorra durant la Segona Guerra Mundial fins a una visita que Carmen Polo, la dona del dictador Francsico Franco, va fer al Principat.

‘Cada any presentem 20 capítols el més inèdit possibles’, ha explicat Llahí, que ha defensat seguir amb la recepta del primer número ‘rigor històric, un punt de morbo i un punt d’anècdota’, ‘hi ha molta teca’, ha resumit.