L’Escola Pau Claris ha dut a terme aquesta setmana una matinal intercultural sota el lema ‘Juguem plegats!’, amb la col·laboració de nou famílies representatives de cultures diferents. Els pares i mares participants han proposat i dinamitzat jocs, materials i contes tradicionals dels seus països d’origen als nens i nenes de 3 i 4 anys.

Aquesta iniciativa de “col·laboració i valorització de les diferents cultures que conviuen a l’escola” té com a objectiu, expliquen, “valorar la realitat multilingüe i multicultural del centre, com a font de riquesa personal i col·lectiva”. L’activitat va incloure cançons, danses tradicionals, contes, instruments musicals i diversos jocs, amb noms com ara Las VerduritasLa SharitaLa Barba ciegaAkloji BobuteEl Puente está quebradoKwaichaHabaPetancaLa carrera de Cucaracha con huevo o bé Fatou yo.

Segons valoren des de l’Escola Pau Claris, “la gran participació i escolta activa ha permès transmetre als infants la riquesa cultural dels diferents joc i activitats interculturals existents a l’escola”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada