L’Escola Oficial d’Idiomes organitza activitats per la setmana cultural i la Fira de Sant Ermengol

Del 18 al 25 d’octubre, l’Escola Oficial d’Idiomes de la Seu d’Urgell organitza la seva “2a Setmana Cultural”, uns dies per gaudir d’activitats en anglès i en francès obertes a tothom qui ho desitgi.

Aquesta setmana cultural s’inicia dins la celebració de la Fira de Sant Ermengol, on l’Escola Oficial d’Idiomes disposarà d’un estand per informar de tots els cursos d’idiomes que imparteix i les certificacions oficials. A més s’hi farà un sorteig d’una estada de dues nits en una ciutat europea.

Dins l’àmplia programació d’activitats que l’Escola ha preparat, hi ha un tast de vedella llemosina guiat, en col·laboració amb Borda Andria que es durà a terme durant la Fira de Sant Ermengol, el diumenge 20 a les 17h al Pavelló Esportiu de la Seu d’Urgell. En destaquen les  visites guiades a la Catedral de la Seu d’Urgell en anglès i en francès, les xerrades de temes diversos, tallers, sessions a l’escola i un concert final en ambdues llengües. Així mateix, es projectaran diferents pel·lícules en versió original a la Seu, a Puigcerdà i a Sort.

Una de les activitats més destacades serà la Conferència Inaugural del Curs 2019-2020 i el lliurament del premi del sorteig de la Fira de Sant Ermengol a càrrec de la Sra. Rosa Talamàs, corresponsal de TV3 al Pirineu, el dimarts 22 a les 20h a la Sala de la Immaculada.

T ota la informació de les activitats es pot trobar a la pàgina web: www.eoilaseu.cat