Del 17 al 21 de desembre l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell oferirà un total de 12 concerts al carrer per emplenar de nadales en diferents punts de la ciutat. Més de dos-cents persones entre alumnat i professorat cantaran i tocaran nadales tradicionals de diferents països, algunes de noves, i d’altres més populars que tothom podrà seguir.

Aquests petits concerts de Nadal no només els protagonitzaran grups estables de l’escola sinó que també ho faran grups de cambra formats per l’ocasió amb l’objectiu de fer gaudir de l’esperit de Nadal durant tota la setmana vinent als urgellencs i urgellenques. “Desitgem que la Seu surti al carrer i ens vulgui acompanyar durant tots aquests dies”, manifesta la direcció de l’Escola.

Els concerts: llocs i horaris

Els primers concerts nadalencs tindran lloc aquest pròxim dilluns 17 de desembre, el primer a dos quarts de set de la tarda, al jardins de la catedral, a càrrec dels grups de cambra, i el segon a dos quarts de vuit del vespre, a la plaça Patalín amb el grup de Cant Coral Jove acompanyats de grups de cambra.

Per dimarts 18 de desembre hi ha programats tres concerts diferents: a dos quarts de sis de la tarada, a la plaça Soldevila, i a dos quarts de set, al carrer Fra Andreu Capella, amb grups de cambra; i a dos quarts de vuit del vespre, als jardins de l’Hotel Andria, amb cant coral de mitjans i grups de cambra.

Els petits concerts de Nadal seguiran dimecres 19 de desembre, a dos quarts de sis de la tarda, a la plaça Joan Sansa, amb la participació dels alumnes de sensibilització i cant coral petits, acompanyats per grups de cambra; i a dos quarts de vuit del vespre, a la plaça del Codina, actuaran la Big Band i els grups de cambra.

El dijous 20 de desembre també hi haurà dues actuacions musicals nadalenques: a dos quarts de set de la tarda, a la plaça Sant Roc amb els grups de cambra; i a dos quarts de vuit del vespre, a la plaça del Patit Palau, amb l’orquestra de l’escola i els grups de cambra.

Divendres 21 de desembre, darrer dia de concerts de Nadal al carrer, amb dues actuacions: a dos quarts de sis de la tarda, a la plaça Sant Josep de Calassanç, amb els grups de cambra; i a dos quarts de vuit del vespre, a la plaça de Les Monges, amb combos i els grups de cambra.

Val a dir que en cas de mal temps, els concerts se celebraran a la sala la Immaculada del centre cultural Les Monges.

Els petits concerts de Nadal també s’inclouen en la programació del vintè aniversari de l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell, la qual s’allargarà fins a finals de curs. Tots aquests concerts així com la resta d’activitats per commemorar els 20 anys del centre es poden seguir a través de Facebook i Instagram: #20aniversari #celebremho #emmlaseudurgell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada