L’Escola Municipal de Música de la Seu ofereix una cantata infantil en un concert solidari

Aquest proper dissabte, 2 de març, a les sis de la tarda, tindrà lloc a la sala de Sant Domènec de la Seu d’Urgell un concert solidari a càrrec dels alumnes de sensibilització, acompanyats de duets i agrupacions instrumentals de nivell elemental, de l’Escola Municipal de Música, que estrenaran la cantata ‘Unes ales per volar’.

Aquest concert serà benèfic en pro de ‘La Seu X Nicaragua’ que treballa en el projecte de cooperació per comprar màquines de cosir per a la Cooperativa de Cosedoras de Santa Cruz de la India, de Santa Rosa del Peñón, municipi nicaragüenc agermanat amb la Seu d’Urgell.

Per assistir al concert, es posaran a la venda entrades individuals de 3 euros i entrades familiars a 10 euros.

La lletra i música de la cantata ‘Unes ales per volar’ està composada per Pilar Planavila, amb arranjaments de les cançons fets per Eugeni Sokhatskyy, mentre que la història ha estat escrita per Sonia Lanau, tots tres professors de l’escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell.

La cantata també comptarà amb la intervenció d’Ivan Caro, qui escenificarà el personatge protagonista d’aquesta peça musical, en Danaus. Es tracta d’un petit ésser que vol anar fins a la Lluna per cantar-li una cançó, però que no hi pot arribar per manca d’ales.

 

TOTES LES NOTÍCIES