A partir del pròxim dilluns, 15 de maig, i fins el dia 26 d’aquest mateix mes es poden formalitzar tant les matrícules com les preinscripcions per accedir a l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell per al curs 2017-2018.

Tant les matrícules com les preinscripcions cal formalitzar-les a secretaria de la mateixa escola, situada a la primera planta del centre cultural Les Monges de la Seu d’Urgell.

Les matrícules estan adreçades als alumnes que ja es troben actualment a l’Escola Municipal de Música, mentre que les preinscripcions s’adrecen als nous alumnes que vulguin entrar al centre. Els futurs alumnes han d’emplenar el formulari i fer constar les assignatures que vulguin cursar, així com l’especialitat instrumental (s’aconsella que es marquin dos instruments per ordre de preferència).

Recordem que l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell imparteix classes a nens i a nenes partir de 3 anys. Els ensenyaments musicals estan oberts a tota persona interessada en formar-se i gaudir de la música.

A més a més, hi ha 7 agrupacions instrumentals i vocals: l’orquestra simfònica, l’orquestra d’acordions cromàtics, la Big Band, el grup d’acordions diatònics i el Cor de noies.

Els ensenyaments musicals estan oberts a totes aquelles persones interessades en formar-se i gaudir a través de la música.

Per a més informació cal adreçar-se a la mateixa Escola Municipal de Música, es pot trucar al 973 354 639 o enviar un mail a escolamusica@aj-laseu.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada