Demà dilluns 7 de maig s’inicien les preinscripcions i matriculacions per al curs 2018-19 de l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell. Es podran realitzar fins el divendres 18 d e maig.

Ambdues opcions s’han de realitzar presencialment a la secretaria del centre, situada al 1r pis del centre cultural Les Monges de la Seu d’Urgell.

Les matrícules són per als alumnes que ja estan actualment a l’escola, mentre que les preinscripcions s’adrecen per a futurs alumnes que voldrien iniciar-se o continuar formant-se en l’àmbit musical. Aquests han d’emplenar el formulari i fer constar les assignatures que volen cursar i l’especialitat instrumental. S’aconsella marcar dos instruments per ordre de preferència.

Oferta musical

S’imparteixen classes de sensibilització a partir de 3 anys, llenguatge musical i es poden estudiar 19 instruments diferents. Val a dir que com a novetat per al proper curs es podran cursar estudis de contrabaix i viola.

A més a més, l’escola compta amb set agrupacions instrumentals i vocals:  l’orquestra simfònica, l’orquestra d’acordions cromàtics, la big band, el grup d’acordions diatònics, el grup de combos de música moderna, el grup de guitarres clàssiques i el cor de noies. Aquestes formacions són obertes a tothom que tingui uns coneixements musicals previs sense necessitat d’assistir a les altres assignatures.

Els ensenyaments musicals s’ofereixen a totes les persones interessades en formar-se i gaudir mitjançant la música.

Horaris de classes

De dilluns a divendres de 15 a 19.30 hores i també de dimarts a dijous de 9 a 11.30 hores.

Per a més informació es poden adreçar a l’Escola de Música, trucar (973 354639) o enviar un correu (escolamusica@aj-laseu.cat).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada