L’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell inicia avui la seva primera Setmana Cultural amb seguit d’activitats musicals tant dirigides a l’alumnat del centre com al públic en general.
Per avui divendres 25 d’abril, a les quatre de la tarda, els alumnes a partir de 10 anys gaudiran d’una masterclass a càrrec de Gemma Genazzano i Joe Scott, i que tindrà lloc a la sala Sant Domènec de la Seu. I a dos quarts de dotze d ela nit, els alumnes majors de 16 anys podran assistir a una Jamm Session al Pub FM.
Per demà dissabte, 26 d’abril, els actes seguiran amb la participació dels alumnes d’acordió a una “Acordionada” que tindrà lloc a Ponts (Noguera) on hi prendran part alumnes d’aquest instrument d’arreu de Catalunya.
A les deu de la nit, la cantat Gemma Genazzano i el pianista Joe Scott oferiran un concert obert al públic en general a la sala Sant Domènec, de música jazz-latin-soul.
La 1a Setmana Cultural seguirà dilluns, 28 d’abril, amb un concert del grup d’improvisació que tindrà lloc al Restaurant Paisatges de la Seu d’Urgell, a partir de les vuit del vespre. El concert és obert a tothom.
Per dimarts 29 d’abril hi ha programades dues activitats més. A les sis de la tarda el grup de saxòfons i de clarinets oferiran un concert obert a tothom a la sala d’audicions de l’Escola Municipal de Música. I a les set, es farà un taller de danses tradicionals, també obert a tots els urgellencs i urgellenques, a la mateixa sala d’audicions del centre.
La 1a Setmana Cultural es clourà dimecres 30 d’abril amb dues propostes musical. A dos quarts de sis de la tarda, concert per a duet de violins barrocs, a la sala la Immaculada del centre cultural Les Monges de la Seu d’Urgell. Obert a tothom. I a les vuit del vespre, assaig obert al públic de la Big Band a la sala d’audicions de l’escola.
Des de l’Escola Municipal de Música es vol agrair “la col·laboració i la bona disposició” del restaurant Paisatges de la Seu d’Urgell per a la realització del concert del grup d’improvisació, així com també al Bisbat d’Urgell i a l’historiador urgellenc Lluís Obiols per la visita guiada a l’orgue de la catedral.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada