L’Escola municipal de música de la Seu celebra la primera Setmana cultural

L’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell inicia avui la seva primera Setmana Cultural amb seguit d’activitats musicals tant dirigides a l’alumnat del centre com al públic en general.
Per avui divendres 25 d’abril, a les quatre de la tarda, els alumnes a partir de 10 anys gaudiran d’una masterclass a càrrec de Gemma Genazzano i Joe Scott, i que tindrà lloc a la sala Sant Domènec de la Seu. I a dos quarts de dotze d ela nit, els alumnes majors de 16 anys podran assistir a una Jamm Session al Pub FM.
Per demà dissabte, 26 d’abril, els actes seguiran amb la participació dels alumnes d’acordió a una “Acordionada” que tindrà lloc a Ponts (Noguera) on hi prendran part alumnes d’aquest instrument d’arreu de Catalunya.
A les deu de la nit, la cantat Gemma Genazzano i el pianista Joe Scott oferiran un concert obert al públic en general a la sala Sant Domènec, de música jazz-latin-soul.
La 1a Setmana Cultural seguirà dilluns, 28 d’abril, amb un concert del grup d’improvisació que tindrà lloc al Restaurant Paisatges de la Seu d’Urgell, a partir de les vuit del vespre. El concert és obert a tothom.
Per dimarts 29 d’abril hi ha programades dues activitats més. A les sis de la tarda el grup de saxòfons i de clarinets oferiran un concert obert a tothom a la sala d’audicions de l’Escola Municipal de Música. I a les set, es farà un taller de danses tradicionals, també obert a tots els urgellencs i urgellenques, a la mateixa sala d’audicions del centre.
La 1a Setmana Cultural es clourà dimecres 30 d’abril amb dues propostes musical. A dos quarts de sis de la tarda, concert per a duet de violins barrocs, a la sala la Immaculada del centre cultural Les Monges de la Seu d’Urgell. Obert a tothom. I a les vuit del vespre, assaig obert al públic de la Big Band a la sala d’audicions de l’escola.
Des de l’Escola Municipal de Música es vol agrair “la col·laboració i la bona disposició” del restaurant Paisatges de la Seu d’Urgell per a la realització del concert del grup d’improvisació, així com també al Bisbat d’Urgell i a l’historiador urgellenc Lluís Obiols per la visita guiada a l’orgue de la catedral.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.