L’Escola Municipal d’Art de la Seu inaugura una exposició d’obres dels alumnes

Avui dimecres, 30 de maig, tindrà lloc a les vuit del vespre la inauguració de la mostra col·lectiva de l’Escola Municipal d’Art de la Seu d’Urgell. En aquesta mostra, que té lloc a la sala d’exposicions ‘la Cuina’, hi haurà exposats una gran varietat dels treballs artístics realitzats pels alumnes d’aquesta escola durant l’actual curs 2011-2012.

Els treballs exposats van des de la pintura a la ceràmica, passant per les manualitats, la fotografia i la cistelleria. La mostra restarà oberta fins el 24 de juny i es podrà visitar de dilluns a divendres de les sis de la tarda a les nou del vespre, i els caps de setmana i festius de les dotze a les dues del migdia, i de les sis de la tarda a les nou del vespre.

Preinscripcions escola d’art i escola de dansa

D’altra banda, recordar que fins el 8 de juny està obert el termini per fer les preinscripcions tant a l’Escola Municipal d’Art com a l’Escola Municipal de Dansa de la Seu d’Urgell.

Es poden formalitzar presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament urgellenc com també per internet a www.laseu.cat

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *