L’escola d’hostaleria Vatel començarà a funcionar el curs vinent a Encamp

L’Escola Internacional en Direcció Hotelera i Turística Vatel Andorra començarà a funcionar el curs vinent a l’edifici Cubik d´Encamp. Oferirà un bàtxelor en direcció hotelera internacional per al qual hi haurà entre 25 i 30 places anuals. Es tracta d´una formació que, segons els impulsors, pretén satisfer un dèficit formatiu del sector.

En aquest edifici, situat al carrer d’Engolasters d´Encamp, s´instal·larà Vatel Andorra. Serà en aquest espai on, a partir de setembre, oferirà un bàtxelor en direcció hotelera internacional. Una formació certificada per l´estat francès que pretén cobrir les necessitats del sector.

Vatel afirma que és el primer grup mundial de formació en direcció hotelera i turística. Té més de trenta anys d’experiència i és present a 19 països.

La formació universitària que oferirà tindrà una durada de tres anys, amb 12 mesos de pràctiques, tant a Andorra com a d’altres països. Hi ha entre 25 i 30 places per curs i el preu és d´uns 8.000 euros l’any. La inserció laboral és del 97%.

Vatel vol, a més, crear sinergies i complementar-se amb l´Escola Superior d’Hostaleria del Mediterrani, que s’instal·larà a Sant Julià.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.