L’Escola de Pares de les Valls del Nord arrenca amb totes les places ocupades

La setena edició de l’Escola de Mares i Pares de les Valls del Nord dona el tret de sortida demà, dimarts, 19 d’abril, amb una sessió centrada en un tema d’actualitat, com és el bullying. Les psicòlogues Sònia Bigordà i Mariona Buxó abordaran aquesta problemàtica des de diversos punts de vista: la reacció que han de tenir els pares en el moment de la revelació; quin tipus d’agressió pot patir el nen; i com preparar els nens per reaccionar enfront l’agressivitat.

Les formadors apliquen una metodologia activa-demostrativa que es basa en un suport teòric visual i variat i en un altra part clarament participativa.

En total enguany hi ha sis taules, amb temes tan diversos com les drogues, l’educació sexual o el dol. Aquest últim és un tema que s’ha incorporat perquè s’havia detectat la preocupació de molts pares a l’hora de comunicar al nen la mort d’un familiar i acompanyar-lo en el dol.

Per garantir el bon funcionament de la taula de treball s’ha fixat el nombre de participants al voltant de dotze persones, una xifra que en la primera sessió estarà una mica per sobre.

Cal dir que les inscripcions es poden fer per a totes les sessions o per alguna en concret.

Els comuns d’Ordino i la Massana animen als pares, als tutors, als professors, fins i tot als avis o a qualsevol persona que tingui cura de nens que s’apuntin a aquests cursos, que són gratuïts, amb inscripció prèvia als comuns. Totes les sessions es faran en dimarts a les 21.30 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.