jocsL’Escola de Pares de la Seu d’Urgell torna a oferir una programació de quatre xerrades centrades en el joc i les joguines. La primera sessió tindrà lloc aquest dimecres 26 d’octubre, a les sis de la tarda, al centre cívic El Passeig, que se centrarà en els jocs de rol i el potencial de la imaginació, acompanyada d’un taller pràctic adreçat a joves d’11 a 18 anys.

Aquesta primera xerrada, que anirà a càrrec de Xavi Socías, de Cheap Films, és una activitat amb aforament limitat. Per participar-hi cal fer inscripció a la Biblioteca Sant Agustí. Els jocs de rol estaran ambientats en mons literaris com El Senyor dels Anells de Tolkien i les històries de terror basades en el llibre Mites de Chtulhu de Lovecraft.

Les altres sessions

La programació d’aquetes sessions de l’Escola de Pares dedicades al món del joc seguiran dissabte 29 d’octubre, a les 11 del matí, amb ‘Juguem?, un taller de jocs de taula en família, que anirà a càrrec de Xavi Socías, de Cheap Films, i se celebrarà al centre cívic El passeig.

Per divendres, 4 de novembre, a dos quarts de sis de la tarda, hi ha programada una sessió que porta per títol Contes per jugar, que anirà a càrrec de la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell, amb la col·laboració de les llibreries urgellenques: 4Fulls, Purgimon i La Salvat.

La quarta sessió d’aquesta Escola de Pares es farà el divendres 18 de novembre, a les set del vespre, a la Biblioteca Sant Agustí, amb la xerrada ‘Què no és un joc? Beneficis del joc per a infants a partir de 6 anys i per a joves’, a càrrec de la psicòloga especialista en Psicologia Clínica del CSMIJ (Sant Joan de Déu, Lleida), Susanna Nevado.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada