escola-paresL’Escola de Pares de la Seu d’Urgell torna a engegar la seva programació de cara a aquest nou curs escolar 2014-2015 amb una xerrada i un taller sobre el joc i les joguines en els infants.

La primera activitat serà el pròxim dimecres 26 de novembre amb la xerrada ‘El joc: aprenentatge i desenvolupament dels infants de 0 a 6 anys’ que anirà a càrrec deMiquel Alet, psicòleg del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP). La conferència tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre a la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell.

En aquesta xerrada s’explicaran quins són els beneficis del joc i quines són les joguines adients per potenciar el desenvolupament dels infants en aquesta franja d’edat.

La pròxima activitat programada també relacionada amb el joc dels nens i nenes serà el taller que porta per títol ‘Juguem?’ que se celebrarà dimecres 3 de desembre, i que conduiran Xavier Socias, tècnic d’animació, i Miquel Alet, psicòleg del CDIAP. En aquesta activitat teòrico-lúdica per a totes les edats es proposaran jocs per jugar en família. Es realitzarà a la Biblioteca Sant Agustí a les sis de la tarda.

Per poder participar en aquest taller cal fer inscripció prèvia enviant un correu electrònic a biblioteca@aj-laseu.cat o trucant al 973 36 06 66. La data límit és el 2 desembre.

L’Escola de Pares de la Seu d’Urgell és una iniciativa oberta i de cooperació entre el Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya del Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament urgellenc, emmarcada en el Pla Educatiu d’Entorn.

Aquestes dues activitats compten també amb la col·laboració del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell, la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell, Cheap Films i el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç Alt Urgell del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada