L’escola de neu d’Encamp obre les inscripcions aquest dilluns

Un grup d'infants esquiant amb l'Escola de Neu del Comú d'Encamp
Un grup d’infants esquiant amb l’Escola de Neu del Comú d’Encamp. Foto: Comú d’Encamp.

El Comú d’Encamp obre a partir de dilluns les inscripcions per a l’escola de neu de la temporada 2021. Les activitats proposades seran l’esquí, el freestyle i el surf de neu.

El Comú d’Encamp ha preparat un protocol de seguretat davant les restriccions sanitàries que ha estat aprovat pel Ministeri de Salut per a poder dur a terme l’activitat, i que obliga a realitzar alguns canvis i adaptacions a nivell organitzatiu i de funcionament respecte els anys anteriors. L’ús de la mascareta és obligatori, els grups bombolla es mantindran durant tot el curs, l’horari serà de 10 h a 13 h, i  per tant, els alumnes ja hauran d’haver esmorzat. Cada grup realitzarà una sessió setmanal.

Enguany, i per complir amb les restriccions sanitàries, l’escola de neu es desenvoluparà únicament al sector de Grau Roig. El Punt de trobada per iniciar l’activitat serà a la zona de l’aparcament de Grau Roig, ja que el Funicamp no està en funcionament. Els alumnes del Pas de la Casa, tindran reservada l’obertura d’un giny, a primera hora del matí des d’aquell sector, exclusivament per poder arribar fins al sector de Grau Roig.

El conseller de Joventut i Esports, Xavier Fernàndez, ha explicat que “hem consultat a les famílies i hem treballat un protocol per poder iniciar l’activitat de l’esquí amb les màximes garanties de seguretat” El conseller ha afegit que l’escola de neu és una activitat que dona resposta a moltes famílies perquè els seus fills puguin aprendre i gaudir de la pràctica de l’esquí, i és per això que “hem adaptat l’escola de neu a la situació de pandèmia“.

Els preus de l’escola de neu són de 117 euros per als residents a la parròquia d’Encamp i de 214 euros per als no residents. Tanmateix, es fan preus especials per al segon germà (20% de descompte) i per a membres del Club Piolet o del Carnet Jove (10% de descompte). Hi poden participar els nens i nenes que han nascut entre 2016 i 2003.

Les inscripcions s’han de formalitzar a través del web del Comú d’Encamp a comuencamp.ad. Per a més informació es pot contactar amb la recepció dels centres esportius d’Encamp i del Pas de la Casa, o bé al correu centreesportiu@encamp.ad

L’escola de neu es desevolupa amb l’sky & Mountain academy de Grandvalira.

TOTES LES NOTÍCIES